-

Span 300

Siirrettävä alumiinitelinejärjestelmä

Span 300 on kevyt ja luja ammattikäyttöön tarkoitettu alumiinijärjestelmä, joka on suunniteltu EN1004 vaatimusten mukaan.

Teline on helppo ja nopea pystyttää seuraamalla havainnollista pystytysohjetta, joka on laadittu EN1298 vaatimusten mukaan.

Telinekomponentit valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä (Rib-Grip). Menetelmä ei aiheuta materiaalin kiderakennemuutoksia kuten esim. hitsaamalla valmistetuissa osissa tapahtuu. Näin saavutetaan luja, mutta kevyt rakenne.

Span 300 -telinejärjestelmästä löytyy kolme eri telinepituutta 2,0m, 2,5m ja 3,0m sekä kaksi eri leveyttä 0,75m (SW) ja 1,37 (DW). Leveä teline (DW) voidaan pystyttää tasokorkeuteen max. 12m sisätiloissa, joissa tuulikuormaa ei ole ja ulkona max. 8m sallituissa tuuliolosuhteissa. Kapea teline (SW) voidaan pystyttää max. 8,0 tasokorkeuteen sekä sisällä että ulkona sallituissa tuuliolosuhteissa. Mikäli halutaan pystyttää korkeampia telineapplikaatioita, yhdistelmätelineitä, kulku- / nousuteitä, tulee aina laatia telinesuunnitelma henkilön toimesta, jolla on ammattipätevyys ja applikaation pystytys tulee suorittaa ammattitaitoisen henkilön johdolla.Dokumentit:

Span 300 esite, suomeksi
Span 300 asennusohje, suomeksi
Span 300 bruksanvisning, på svenska
Käsittely- ja varastointiohjeet, suomeksi 
Tarkastusohje, suomeksi
Valmistajan Sertifikaatti