Uutiset

Tulevaisuus alkaa nyt!

14.8.2020

Ensimmäiset Manitou 200 ATJ e Oxygen täyssähköiset nivelpuominostimet saapuivat Suomeen!  Päästöttömyys, vähäinen melutaso ja vakiona olevat jälkiä jättämättömät renkaat takaavat ympäristöystävällisyyden ja mahdollistavat... Lue lisää »

Koronavirus

30.3.2020

MN-Lifttek Oy on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla myös koronaviruksen aikana. Kaiken toimintamme lähtökohtana on tällä hetkellä ihmisten terveydestä huolehtiminen. Toimimme viranomaisten antamia ohjeita... Lue lisää »

Kaksi nimitystä

11.2.2020

Myynnin kasvaessa ja tuote-edustuksien lisääntyessä Lifttek on tehnyt seuraavat nimitykset: Juho Tirkkonen on nimitetty konemyyjäksi 3.2.2020 alkaen. Juhon vastuulla on Lifttekin edustamien uusien ja käytettyjen koneiden myynti sekä... Lue lisää »

Instat UpRight -tuotteet Lifttekille

11.2.2020

MN-Lifttek Oy ja Instant UpRight, Irlantilainen alumiinitelineiden ja henkilönostimien valmistaja, ovat solmineet jälleenmyyjäsopimuksen koskien koko Instant UpRightin telinemallistoa sekä hiljattain uudelleenlanseerattuja... Lue lisää »

Lifttek lahjoittaa joulutervehdyksiin tarkoitetut rahat Lastenklinikoiden Kummit ry:lle

17.12.2019

Jouluna on aika kiittää asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Olemme perinteisesti tehneet joulumuistamisten sijaan lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna valitsimme kohteeksi Lastenklinikoiden Kummit ry:n... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 10 Seuraava »