-

Manitou Group on ostanut MN-Lifttek Oy:n osake enemmistön.

Feed: Facebook
0 kommenttia

Tämä antaa meille mahdollisuuden jatkaa kasvuaan ja kehittää palveluamme.

Manitou Group on ostanut MN-Lifttek Oy:n osake enemmistön 27.4.2022.

Vuonna 1995 perustettu Lifttek maahantuo koneita ja laitteita sekä tarjoaa jälkipalvelua rakennus- ja maatalousmarkkinoille ympäri Suomen kolmella toimipisteellä Vantaalla (Helsingin seudulla) ja Tampereella. Manitou Group ja Lifttek aloittivat yhteistyön vuonna 2003, ennen kuin suomalaisesta yhtiöstä tuli sen virallinen jälleenmyyjä vuonna 2012. Jatkuvuuden vuoksi kolme nykyistä osakkeenomistajaa säilyttävät vähemmistöosuuden yhtiöstä, kun taas kaikki johto- ja operatiiviset tiimit pysyvät myös yhtiön palveluksessa. Kaikkia Lifttekin tarjoamia tuotteita ja palveluita markkinoidaan jatkossakin.

Lifttekin toimitusjohtaja Mika Närhi sanoi: "Olemme ylpeitä saadessamme liittyä Manitou Groupiin. Tämä kauppa vahvistaa synergiaetuja päätoimittajamme kanssa tuomalla heille tiimiemme asiantuntemusta ja sitoutumista sekä rakentamalla heidän vahvuuttaan ja vakautta. Tämä mahdollisuus antaa meille mahdollisuuden jatkaa kasvuaan ja kehittää palveluamme."

Michel Denis, Manitou Groupin toimitusjohtaja, sanoi: "Olemme erittäin innoissamme toivottaessamme Lifttekin ja kaikki heidän tiiminsä tervetulleeksi Manitou Group -perheeseen. Lifttekillä on runsaasti asiantuntemusta, historiallista tietotaitoa ja laaja tietämys markkinoistaan, erityisesti tämä enemmistöosuuden hankinta on pitkän aikavälin strategia, joka vahvistaa jalansijaamme alueella ja tuo meidät lähemmäksi asiakkaitamme."

Lisää aiheesta:

KONEPÖRSSI 29.4.2022

EUROPÖRSSI 29.4.2022 

KONEVIESTI 28.4.2022


Kommentit

Ei kommentteja