-

KAKSI NIMITYSTÄ

0 kommenttia

Myynnin kasvaessa ja tuote-edustuksien lisääntyessä Lifttek on tehnyt seuraavat nimitykset:

Juho Tirkkonen on nimitetty konemyyjäksi 3.2.2020 alkaen. Juhon vastuulla on Lifttekin edustamien uusien ja käytettyjen koneiden myynti sekä uusasiakashankinta Länsi- ja Pohjois-Suomen alueilla, toimipaikkana Pirkkala (Jasperintie 290). Juho on toiminut aikaisemmin konevuokraamoissa mm. ajojärjestelijänä sekä kurottajakuljettajana ja omaa vahvan näkemyksen toimialasta käytännöntasolta.

Juho Tirkkonen, konemyynti
Puh. 050 306 3353
juho.tirkkonen@lifttek.fi

Markku Tuliniemi on nimitetty Instant UpRight -tuotteiden myyntiin ja markkinointiin 6.1.2020 alkaen. Markun vastuulla on Lifttekin uuden edustuksen – Instant UpRightin telineiden ja henkilönostimien – liiketoiminnan käynnistäminen ja tukeminen. Markku siirtyi Lifttekille Instant UpRightin Euroopan myyntijohtajan tehtävästä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus rakennuskonemyynnistä aina vuodesta 1986 lähtien. Viimeiset 19 vuotta Markku on toiminut Irlantilaisen alumiinitelineitä ja henkilönostimia valmistavan Instant Upright Ltd palveluksessa, kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Markku Tuliniemi
Telineet ja henkilönostimet
Puh. 050 308 0680
markku@lifttek.fi

MN-Lifttek Oy on nostolaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka edustaa alansa johtavia merkkejä: Manitou, Geda, Generac, Instant UpRight, Teupen ja Aichi.

Juho yläkuvassa, Markku alakuvassa (toinen oikealta)